Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

TNT komt met digitale postzegel

TNT Post introduceert de digitale postzegel waarmee u zelf postzegels kunt afdrukken. Vooral handig voor zakelijke gebruikers, waarvoor een frankeermachine iets te veel van het goede is.Kunnen we al via internet toegangskaarten en treinkaartjes kopen en zelf afdrukken, TNT Post komt nu met een vergelijkbare service. Toch is deze service meer voor de kleinzakelijke postverstuurder dan de particuliere thuisgebruiker, omdat er wel een geschikte labelprinter voor moet worden aangeschaft.

De digitale postzegel is een efficiënte frankeeroplossing voor iedereen die meer dan 25 poststukken per maand verstuurt. De voordelen zijn: gemak (altijd de juiste frankeerwaardes in huis én de online applicatie is altijd beschikbaar) en tijdwinst (nooit meer de deur uit om postzegels te kopen).

Marktgroepmanager Rob Paauw van TNT Post: "In het midden- en kleinbedrijf bevinden zich bedrijven die qua postvolume te klein zijn voor een frankeermachine, maar te groot voor het gebruik van losse postzegels. Voor deze groep is de digitale postzegel dé frankeeroplossing. We verwachten dat eind dit jaar enkele duizenden ondernemers en over drie jaar een veelvoud daarvan gebruik zal maken van de digitale postzegel".

De digitale postzegel werkt eenvoudig. Gebruikers hebben alleen een internetverbinding nodig en voor het printen een labelprinter. Op dit moment is de Digitale Postzegel compatible met de DYMO LabelWriter 400, 400 Turbo, Twin Turbo of Duo. Na registratie kan het frankeertegoed opgewaardeerd worden via een credit card of iDEAL. Hierna is de applicatie klaar om op ieder gewenst moment postzegels met exact de juiste frankeerwaarde te printen.

Bron: Allepersberichten.nl

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

dinsdag 16 januari

donderdag 30 november

Laatste reactie