}
abonneren

ADV: Hoe bespaar je internet op vakantie in het buitenland?

Niemand heeft zin om een torenhoge telefoonrekening te krijgen na je vakantie, dus schakelen we onze roaming in het buitenland massaal uit. Toch is dat helemaal niet nodig, want er zijn genoeg manieren om wél te internetten in het buitenland zonder dat je dataverbruik uit de hand loopt. Bijvoorbeeld door het downloaden van foto's op WhatsApp uit te zetten!

Dit is slecht één tip om je dataverbruik in het buitenland te verminderen. Wil je nog 10 andere tips lezen? Kijk dan eens bij onze collega's van Lifehacking.nl!

WhatsApp is typisch een app die je juist wél doorlopend wilt gebruiken. Ook via een mobiele dataverbinding. Dat is prima te doen zoals je in het eerdere schema hebt gezien. Een tekstbericht kost amper 1 KB. Met één uitzondering: foto’s! WhatsApp haalt deze automatisch binnen. Zo schakel de je de automatische download van foto’s uit in WhatsApp. Gebruik je een iPhone dan navigeer je in WhatsApp naar Instellingen en vervolgens Chatinstellingen. Bij Media auto. Downloaden kies je de gewenste optie. Je kunt foto’s, geluid en video afzonderlijk van elkaar instellen. Zet alle opties op Wi-Fi. Voor Android werkt het vergelijkbaar. Kies in de app voor Instellingen en Chatinstellingen. Hier heet de optie Media automatisch downloaden. Neem dezelfde stappen als bij iPhone.

Wil je meer van zulke tips? Kijk dan op Lifehacking.nl.

Geschreven door: advertorial-0 op

Category: Sponsor, Algemeen

Tags: Bellen, Buitenland

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Senior Integratiespecialist - NS

Uitgelicht: Senior Automation Consultant - PQR