abonneren

Tiny ToDo's

De AppStore loopt over van to-do en taakmanagement applicaties. Maar veel daarvan hebben vaak functies waar je helemaal niet op zit te wachten. Heb je gewoon behoefte aan een applicaties waar je invoert wat je moet doen en het daarna simpelweg afvinkt als je er mee klaar bent, zonder allerlei omwegen? Dan is Tiny ToDo’s wellicht iets voor je.

De interface van Tiny Todo’s is erg simpel. Voer je taak in het veld bovenaan het scherm en druk op Done. Klaar. Je nieuwe taak staat nu in de lijst onderaan het invoerveld. Taken die je nog moet doen, zijn rood gemarkeerd. Tik op een taak en je kan hem markeren als gedaan of niet gedaan, en als je dat wil er ook een notitie aan toevoegen. Taakje afgevinkt? Dan kleurt de taak groen. Zo kan je makkelijk onderscheidt maken tussen wat je al hebt gedaan en nog moet doen.

Jammer genoeg heeft de applicatie geen archiveringsmogelijkheid. Nu blijven je afgeronde taken in de lijst staan. Als je een erg lange lijst hebt, ziet dit er nogal ongeordend uit, wat ten koste van het minimalisme van de applicatie gaat. Een back-up functie is overigens ook geen overbodige luxe.

We kunnen het minimalisme van Tiny ToDo’s zeker waarderen, maar iets meer functies kunnen zeker geen kwaad. Hopelijk zal een volgende update deze applicatie meer compleet maken, zonder afbreuk te doen aan de eenvoud.

 

iPhone: € 0,79

Meer apps voor Apple producten vind je op: iPhone&More.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Laatste reactie