abonneren

TIJDSCHRIFTEN.TNTPOST.NL

We kopen onze boeken, cd's en dvd's al online, maar voor tijdschriften was er nog niet echt een goed online verkooppunt. In korte tijd is hier verandering in gekomen. Boekwinkel Ako kwam met een online Tijdschriftenkiosk en ook via webwinkel Saviena.com kunt u online losse tijdschriften kopen.
Ideaal: alles wat u voor 15:00 bestelt, hebt u de volgende dag in huis.

Het grote voordeel van een online tijdschriftenkiosken is dat er veel meer titels beschikbaar zijn dan in de supermarkt of boekwinkel. Zo claimt Saviena ruim 2000 (deels internationale) titels te voeren en ook op Ako.nl is het aanbod ongeveer zo groot. Van iedere titel kun je de cover bekijken, zodat je een goede indruk krijgt van wat het nummer te bieden heeft.

Naast Ako en Saviena is er nog een derde speler in de markt: TNT tijdschriften. Qua aanbod is er niet veel verschil met de andere twee aanbieders: alle drie maken ze gebruik van Sellvia, een distributeur van tijdschriften gericht op de online verkoop. Het grote verschil tussen TNT en de andere twee is de levering: want waar Saviena en Ako beide € 1,95 berekenen per bestelling als ‘bijdrage in de verpakkings- en verzendkosten', rekent TNT helemaal niets. Sterker nog, ze bieden tijdelijk 10 procent korting op alle tijdschriften. Hoe lang dat ‘tijdelijk' duurt weten we natuurlijk niet, maar inmiddels staat het al wel weer twee maanden op de site. We zouden zeggen: doe er uw voordeel mee!

tijdschriften.tntpost.nl

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord