abonneren

Tiësto komt met Vista-gadget

Bij de Nederlandse lancering van Windows Vista, gisteren in Amsterdam, werd het verzamelde journaille vanaf een groot scherm toegesproken door Tiësto. De dj is een samenwerkingsverband aangegaan met Microsoft.
Dat heeft inmiddels geresulteerd in een speciale Tiësto-gadget voor de Vista-sidebar.

De sidebar is een speciale werkbalk in Vista waaraan een gebruiker tools (zogenaamde Gadgets) kan toevoegen die tijd, het laatste nieuws of bijvoorbeeld het weerbericht doorgeven. Met de Tiësto-gadget kunnen fans op de hoogte blijven van het wel en wee van de dj, bijvoorbeeld waar hij nu is met zijn tournee. Ook is het mogelijk om via de sidebar de laatste nieuwe muziek te luisteren en de nieuwste video's en foto's te bekijken. Dat is vormgeef-technisch leuk gedaan: het is net alsof u zelf in een vanuit een zogenaamde dj booth zit.

De Tiësto-gadget is te downloaden via www.tiesto.com. Tijdens het installeren krijgt u wel de melding dat 'de uitgever onbekend is', maar daar hoeft u zich niet al te veel van aan te trekken: het is tenslotte een gadget die echt samen met Microsoft ontwikkeld is. 

 

Meer weten over Vista? Kijk dan op Vistainfo.nl

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie