abonneren

The Phone Company

Wie gehecht is aan die goeie ouwe fax kan niet zonder TPC. Hiermee verstuurt u wereldwijd faxen via internet, helemaal gratis. TPC dekt niet de hele wereld, maar de lijst met landen en kengetallen is indrukwekkend genoeg. De website biedt een formuliertje om de bereikbaarheid van een faxnummer te checken. Is het nummer bereikbaar, dan kunt u met een ander webformulier een fax versturen.
Even geadresseerde, faxnummer en uw eigen e-mailadres opgegeven, de te faxen tekst tikken of plakken en dan alleen nog even op de knop drukken. Met het webformulier kunt u alleen platte tekst faxen, maar met behulp van speciale software kunt u ook een fax met verschillende lettertypen en afbeeldingen sturen. Tot slot is het mogelijk een fax te versturen middels een e-mailtje naar een speciaal e-mailadres. Bijvoorbeeld: remote-printer.Voornaam_Achternaam@311234567890.iddd.tpc.int. Voornaam_Achternaam staat voor de naam van de geadresseerde en na het apenstaartje volgen landcode (in dit geval 31 voor Nederland) en faxnummer.

Website: www.tpc.int
Sterren: 4/5

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord