abonneren

The Inquirer Awards 2007 van start!

Hoewel de ict-branche een van de grootste is, steeds belangrijker wordt en uitblinkt in innovatie, hebben ict'ers nog altijd een vrij stoffig imago. The Inquirer is een website voor alle ict'ers die zich niet stoffig voelen. Voor hen organiseert The Inquirer daarom de The Inquirer Awards, waarbij de beste en populairste ict'ers worden verkozen.

Bij een website voor de moderne ict'er, hoort ook een verkiezing waarbij de genomineerden op hun werk, maar vooral ook op hun persoonlijkheid worden beoordeeld. Ict'sters krijgen een eigen award omdat de aanwezigheid van vrouwen in de mannenwereld van de ict wel eens gewaardeerd mag worden. Maar ook ict-afdelingen, vaak het kloppende hart van een bedrijf, verdienen waardering en krijgen daarom een eigen award.

Belangstellenden kunnen via de website van The Inquirer hun favorieten voordragen in de categorieën ‘Ict-man van het jaar', ‘Ict-vrouw van het jaar' of ‘Ict-afdeling van het jaar'. De redactie van The Inquirer kiest op basis hiervan de genomineerden, waarna bezoekers van de website kunnen stemmen. Naar aanleiding van het aantal stemmen worden de winnaars bepaald. Op 11 oktober 2007, tijdens de Computable Awards, worden de prijzen op een gala-avond uitgereikt.

De winnaars en de personen die de winnaars hebben voorgedragen maken kans op spectaculaire prijzen. Verschillende bedrijven hebben al toegezegd gadgets, hardware en activiteiten voor waaghalzen te sponsoren. De precieze prijzen worden later bekend gemaakt.


Bron: 
The Inquirer!

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie