abonneren

Testers krijgen RC build Windows Vista SP2

Vorige maand werd al voorspeld dat de RC Escrow build van Service Pack 2 voor Windows Vista en Windows Server 2008 rond 30 januari zou uitkomen en de RC build tussen 16 en 20 februari.Microsoft stelde einde januari de RC Escrow build van SP2 beschikbaar voor alle bètatesters.De tekenen wijzen er op dat de softwaregigant de RC build van Vista SP2deze week heeft uitgebracht.

De RC build van Vista SP2 is beschikbaar als een standalone installer package, via Windows Update of als een slipstream download die bestaat uit 691 individuele hotfixes. De publieke beta van SP2 kwam in december vorig jaar uit. Volgens de website TechARP komt de eindversie van Vista SP2 rond april officieel uit.

Insiders verwachten dat Microsoft eind deze maand ook een RC build van Windows 7 uitbrengt. De RTM van Windows 7 wordt in augustus verwacht. Het lijkt er sterk op dat Microsoft zijn Windows 7 nog dit jaar zal uitbrengen en veel gebruikers vragen zich af of ze Windows Vista moeten blijven gebruiken of overstappen naar Windows 7.


Bron: arstechnica.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie