abonneren

Terughaalactie Trust computervoeding

Trust meldt dat zij bij een computervoeding een fabricagefout heeft ontdekt. De gebruikte transformator in de voeding zou kunnen doorbranden. Hierdoor kan er een elektrische lading ontstaan met een elektrische schok tot gevolg.Het gaat om computervoedingen (power supply unit (psu)) van het type PW-5110 met barcode 8713439148855, die verkocht zijn in de periode oktober 2006 tot november 2008 via de computervakhandel. Het product kan los verkocht zijn, of geassembleerd zijn in een complete machine.
Heeft u in de genoemde periode een voeding of geassembleerde PC gekocht, dan roept Trust u op om te controleren welk merk en type voeding in uw PC zit.

Als blijkt dat u inderdaad een Trust PW-5110 voeding in uw PC heeft zitten, stop dan onmiddellijk met het gebruik en verwijder deze uit uw computer. Het demonteren van de voeding kunt u doen volgens deze handleiding. Vervolgens kunt u uw gegevens, samen met het serienummer invullen op de website van Trust. U ontvangt binnen 24 uur bericht dat een vervangende voeding naar u onderweg is, samen met een antwoordnummer waar u de oude voeding ongefrankeerd naar terug kunt sturen.

Mocht u nog vragen hebben over deze terughaalactie of de (de)montage, dan kunt u contact opnemen met Trust op telefoonnummer 078 - 65 43 358 of 078 - 65 43 387, per e-mail via klantenservice@trust.com. Ook kunt u schrijven naar het volgende adres:

Trust International BV
Postbus 8043
3301CA DordrechtBron: www.Productwaarschuwing.nl

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord