abonneren

Telfort introduceert onbeperkt bellen

Telfort introduceert vanaf 1 maart de nieuwe dienst Telfort Unlimited. Voor een vast bedrag van 18 euro per maand kunt u daarmee onbeperkt bellen naar vaste nummers en Telfort-nummers.

Helemaal gratis is de dienst niet: wie voor 18 euro per maand een abonnement afsluit kan weliswaar onbeperkt gratis bellen naar vaste nummers en mobiele Telfort-nummers, maar dit geldt alleen in Nederland. Voor het bellen naar mobiele nummers van andere aanbieders betaalt u 18 eurocent per minuut en ook het afluisteren van uw eigen voicemail valt niet onder het onbeperkte tarief.  

Voor de nummers die wel gratis gebeld kunnen worden, kunt u er 24 uur per dag en 7 dagen per week gebruik van maken. In de praktijk betekent het dat u 6 miljoen vaste nummers en 2 miljoen mobiele nummers onbeperkt kunt bellen. Het versturen van sms-berichten kost 18 eurocent per stuk.

Telfort Unlimited kan worden afgesloten voor 12, 18 of 24 maanden. Om te stimuleren dat vrienden en familie ook overstappen naar Telfort introduceert het bedrijf Vriendenvoordeel. Dit houdt in dat een bestaande klant die een nieuwe klant binnenbrengt, de abonnementskosten van een maand retour krijgt. Volgens Telfort kunt u bij aanmelding van een heel voetbalteam dus een jaar lang gratis bellen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: