abonneren

Tekstchatten met update 2.70 voor de Playstation 3

Sony Computer Entertainment Europe heeft software update 2.70 voor zijn Playstation 3 uitgebracht. Deze update stelt volgens Sony spelers onder andere in staat te tekstchatten en zorgt voor een betere muziekervaring alsook een toegankelijker internetgebruik. De systeem software update is gratis en kan worden gedownload door het System Update icoon in het Setting tabblad in de Xross Media Bar aan te klikken. De belangrijksteaanpassingen zijn:

Tekstchat: Deze update maakt chatten mogelijk. De genodigde ziet een icoontje in het scherm verschijnen zodat ze weten dat ze gewenst zijn in de chatroom. Tot en met zestien mensen kunnen in een chatroom samenkomen, gebruikmakend van een controller, een USB toetsenbord of een draadloos toetsenbord. Spelers kunnen, terwijl ze verschillende games aan het spelen zijn, met elkaar een chat opstarten.

Dynamic Normaliser voor muziek: Als je naar muziek luistert, kan een verschil in volume tussen diverse nummers je soms onaangenaam verrassen. De Dynamic Normaliser vermindert het verschil in volume tussen verschillende songs.

Betere controle op Internet: Indien een gebruiker meer wil weten over de game die hij net heeft gedownload dan kan hij op het desbetreffende icoon in het menu klikken en ‘Internet Search' kiezen. De gebruiker is dan meteen online om informatie te zoeken. Met de 2.70 update kan hij tevens tekst uit de internetbrowser knippen en plakken en berichten versturen met aangehechte bestanden tot een maximale grootte van 3MB.

Taalverbeteringen: Pools, Griekse, Tsjechische, Slowaakse en Turkse gebruikers kunnen met de 2.70 update alle letters en karakters van hun nationale alfabet gebruiken in de Internet Browser. 


Meer informatiewww.playstation.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie