abonneren

Technologie verstopt online shop achter videoclip

GET Interactive heeft een innovatief advertentieprogramma gelanceerd waarmee gebruikers naar een online videoclip kunnen kijken en tegelijkertijd kunnen e-shoppen.Het programma maakt gebruik van GET Interactive's nieuwe Ad-Venture-technologie. Mensen die een videoclip op het internet of hun mobiele telefoon bekijken, krijgen de mogelijkheid om een nieuw venster in hun browser te openen om te e-shoppen in GET's Shop Spot. De eerste artiest die gebruik gaat maken van Ad-Venture is Ray J in zijn nieuwe clip "Sexy Can I".
De videoclip is al een miljoen keer op YouTube gedownload.

GET Interactive is bezig om deals te sluiten met alle grote muziekbedrijven. Een muziekbedrijf kan de Ad-Venture-technologie gebruiken om direct muziekalbums en merchandise van artiesten onder de aandacht te brengen van mensen die de clips bekijken. Een webshop achter een videoclip wordt door gebruikers minder storend ervaren dan een banneradvertentie of een streaming advertentie.

Volgens GET Interactive zijn er legio mogelijkheden om Ad-Venture toe te passen. Kleding, accessoires, cosmetica, auto's, prijsvragen, elektronica, games en advertenties kunnen allemaal "achter" een videoclip verkocht worden.


Website: www.getinteractive.tv

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: