abonneren

T-Mobile versnelt mobiele netwerk

Vanaf vandaag kunnen klanten van T-Mobile met een mobiel breedband internetabonnement (Laptop Executive) gebruikmaken van hogere download- en uploadsnelheden. Door deze upgrade zijn downloadsnelheden tot 7.2 Mbit/s te behalen en is de maximale snelheid voor uploaden maar liefst 2.0 Mbit/s. Hiermee is T-Mobile de eerste provider in Nederland die deze hoge uploadsnelheid aan haar klanten aanbiedt. De hogere snelheden zijn nu al beschikbaar in de helft van T-Mobile's HSDPA-netwerk. Tot eind 2009 zal dit doorgroeien naar een dekking van 90%.

Bart Weijermars, Directeur Marketing bij T-Mobile in Nederland: 'Mobiel breedband internet op de laptop biedt zowel zakelijke als particuliere gebruikers de flexibiliteit die bij hun werk en leven past. Deze upgrade van het netwerk is ingegeven om veeleisende gebruikers van mobiel internet een nog betere ervaring te bieden. Naast een supersnelle verbinding, zijn klanten bij T-Mobile bovendien altijd verzekerd van een vaste prijs.'

De snelheidsverhoging geldt voor bestaande en nieuwe klanten met een Laptop Executive abonnement. De prijs voor het abonnement blijft gelijk. Meer informatie over dit abonnement en benodigde hardware op www.t-mobile.nl.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie