abonneren

T-Mobile: genoeg iPhones voor iedereen

T-Mobile heeft net bekendgemaakt waar aanstaande vrijdag de iPhone 3G in de verkoop gaat. In tegenstelling tot geruchten - dat dat in verband met de activatie alleen in fysieke winkels zou kunnen - blijkt de iPhone ook online besteld te kunnen worden. De verwachte toeloop is groot. Toch is het bedrijf niet bang dat het klanten teleur moet gaan stellen. We bellen eerst maar eens even met Priscilla Tomasoa, PR-manager van T-Mobile. Want hoe zit dat precies, met dat online bestellen?
"Er is een oplossing bedacht waardoor bij mensen die via internet bestellen, de iPhone toch gewoon geactiveerd kan worden. " Bang dat mensen via internet zoveel mogelijk iPhones zullen aanschaffen, om die eventueel door te verkopen, is ze niet. "Net als bij andere toestellen geldt dat je maximaal 5 abonnementen kunt afsluiten bij T-Mobile. Maar dat kan alleen als je je 'bewezen' hebt als abonnee en al een aantal keer een factuur betaald hebt. Bovendien kun je niet voor andere mensen een abonnement afsluiten. "

Over de vraag of er wel gewoon iPhones zijn voor iedereen die geïnteresseerd is, kan Tomasoa kort zijn: "Het is een wereldwijde introductie, Apple moet dus heel veel landen voorzien van toestellen. Wij krijgen de iPhones in meerdere ladingen binnen, maar uiteindelijk hebben we voor iedereen die geïnteresseerd is straks een iPhone."

Behalve in de 80 T-Mobile Shops wordt de iPhone straks ook verkocht via Apple Premium Resellers, de winkels van Belcompany, Mediamarkt, Saturn en The Phone House. Online verkoop gebeurt alleen via de eigen T-Mobile shop.

Wie zo lang niet kan wachten, moet donderdagavond 10 juli naar Rotterdam. Daar wordt in de T-Mobile Shop aan de Lijnbaan een midnight sale gehouden. Omstreeks 23.45 uur zal de eerste iPhone3G daar geheel in stijl arriveren. Om 00.00 uur is het eerste exemplaar live te aanschouwen en start de verkoop, die voor deze speciale nachtopening tot 02.00 uur duurt. Er zijn 500 exemplaren beschikbaar voor deze site. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs en een bankpas mee te nemen.

Geschreven door: Annemarie Korevaar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie