abonneren

T-Mobile brengt update voor Android uit

Tussen 5 en 15 februari ontvangen gebruikers van een T-Mobile G1 smartphone een ‘over-the-air' update voor het Android-besturingssysteem. De update heeft de naam RC33 en biedt gebruikers een aantal nieuwe functies, waaronder Google Voice Search.Afgelopen november kregen gebruikers van een iPhone de mogelijkheid om met hun stem zoekopdrachten aan Google door te geven. Gebruikers van een T-Mobile G1 vroegen zich af waarom de iPhone eerder Voice Search kreeg dan de G1 waarop Google's eigen Android-besturingssysteem draait.

Behalve Voice Search geeft RC33 gebruikers de mogelijkheid om afbeeldingen en bestanden in MMS-berichten direct op te slaan op de geheugenkaart door extra lang op het beeldscherm te drukken. RC33 repareert ook een aantal bugs, waaronder eentje die problemen veroorzaakte met tekstberichten. RC33 heeft fixes voor onder andere Comcast e-mail en gemiste kalendernotificaties.

De update heeft geen versienummer maar wordt door T-Mobile geclassificeerd als een Release Candidate. Dit betekent dat iedere G1-gebruiker in essentie een testpersoon wordt.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: