abonneren

Switch - multi-user web browser (1.5)

Switch is een browser voor de iPad die kan worden gedeeld met meerdere gebruikers. Daarbij krijgt iedereen zijn eigen favorieten, tabbladen en geschiedenis.

Een iPhone is een persoonlijk apparaat, maar de iPad wordt vaak gedeeld in een gezin. Het besturingssysteem speelt daar zelf nog niet optimaal op in. Het scheiden van e-mailaccounts is bijvoorbeeld nog niet mogelijk. Met Switch bestaat er nu wel een alternatieve browser die goed gedeeld kan worden.

Dat is zeker handig voor diensten als Gmail en Facebook. Je zult er vast niet blij mee zijn als een huisgenoot onder jouw naam op Facebook post, op het moment dat je de tablet even onbewaakt achterlaat.

In Switch kun je meerdere accounts aanmaken met ieder een eigen avatar, wachtwoord (optioneel) en natuurlijk persoonlijke favorieten, tabbladen en geschiedenis. Het wachtwoord wordt actief zodra de iPad is vergrendeld. Aardig is dat je een gastaccount kunt instellen. De browser zelf werkt volledig zoals Safari.

Minpuntjes zijn de wat hoge prijs, en het feit dat het toch wel gaat irriteren om bij iedere browse-sessie weer in te moeten loggen.

iPad: € 3,99

Meer apps voor Apple producten vind je op: iPhone&More.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags: