abonneren

Surf het web... met je voeten!

Volgens HP worden uw voeten erg belangrijk in de toekomst van computers. Het bedrijf heeft een patent aangevraagd op een gebruikersinterface die met de voeten bediend moet worden. Het patent geldt zowel voor draagbare apparatuur als desktop-computers.Het draadloze apparaat wordt niet los met de voet bediend, maar wordt ook echt om de voet bedragen.
Hierdoor is de gebruiker een stuk vrijer in zijn bewegingen en zou de besturing veel natuurlijker meoten verlopen. Het apparaat bevat een accelerometer en een magnetisch sensor, waardoor de relatieve positie berekend kan worden. Verschillende voetbewegingen kunnen aan verschillende acties gekoppeld worden, zoals een linker- of rechtermuisklik. Het apparaat zou niet alleen zittend, maar ook staand te gebruiken moeten zijn.

Interesse? Dan zult u toch nog wat geduld moeten hebben: het duurt waarschijnlijk wel een flinke tijd voordat we de technologie in het wild aantreffen.

Bron: Ars Technica

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord