abonneren

SuperSite voor Windows

De naam belooft veel goeds. Het is een eenmanssite van de Amerikaanse it-journalist Paul Thurrott en de site handelt over meer dan Windows. Er is een aardige hoek met uitgebreide informatie over de Xbox 360, met vooral veel reviews die de Xbox binnenstebuiten keren. Ook is er een hoekje gereserveerd voor de Zune, maar dat was nog helemaal leeg toen we er een kijkje namen.

Verder blijft Thurrott redelijk bij het credo van zijn site: ‘de toekomst van Windows... vandaag'. Ofwel: veel informatie over Vista. Dat begint in een afdeling met faqs. Over Vista, en over Vista toen het nog Longhorn heette, maar ook over XP, Me, 2000 en Windows Server. Verder veel schermafbeeldingen, zodat iedereen zelf kan zien wat Vista doet. En er is een verzameling uitgebreide reviews van Vista, ook van toen Vista nog in alfa-fase was en Longhorn heette.

Kortom: Thurrott volgt Vista sinds het begin op de voet en dit is één van de beste plekken om naartoe te surfen. Ook al om de extra's, zoals info over Microsoft Office 2007, Windows netwerken, alternatieven voor Windows en reviews van bijvoorbeeld de Zune en iTunes.

Website: www.winsupersite.com
Sterren: 3/5

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Laatste reactie