abonneren

'Stijve Lul' brengt onrust in peuterspeelzaal

De naam van een draadloos netwerk heeft voor bijzonder veel ophef gezorgd in een peuterspeelzaal in Nijmegen. Ouders en medewerkers van De Mallemolen in de Weezenhof waren zelfs geschokt door het netwerk. De naam van het gewraakte netwerk: 'Stijve Lul'.

Een moeder diende een klacht in bij kinderdagverblijforganisatie KION. Telkens als zij namelijk de peuterspeelzaal binnenkwam en haar e-mail wou checken met haar iPhone, verscheen daar de parmante 'Stijve Lul' in haar display. Haar iPhone stelde voor de mail op te halen via dit draadloze netwerk.

Na een onderzoek van de KION bleek het wifi-signaal afkomstig te zijn uit een woonhuis dat 50 meter verderop stond. Sommigen mensen konder de ondeugende naam van het netwerk niet waarderen en de politie werd ingeschakeld.

Deze heeft een bezoek gebracht aan de eigenaar van het netwerk en deze heeft de naam - na erg geschrokken te zijn van de reacties op zijn of haar netwerknaam - de gewraakte naam laten omzetten naar iets anders. Het was slechts een grap waarbij men er niet bij stilstond dat het netwerk zijn kop kon opsteken in een peuterspeelzaal.

Bron: Fok.nl

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord