abonneren

Steve Jobs officieel weer aan het werk bij Apple

Was Steve Jobs na maanden lange afwezigheid al weer gesignaleerd bij Apple, nu is hij officieel weer aan het werk.Volgens CNN werkt hij een paar dagen per week op kantoor en een aantal dagen per week thuis. Apple is blij dat hij terug is. Steve Jobs bleef vanaf januari thuis vanwege gezondheidsproblemen. Volgens geruchten heeft hij twee maanden geleden een levertransplantatie ondergaan. Naar verluid is dit een zeldzame operatie die hij kennelijke goed doorstaan heeft.

Veel wordt er gespeculeerd wat er met Apple zou gebeuren als hij Apple voorgoed zou verlaten? De controversiële vraag of de stabiliteit van een bedrijf afhankelijk is van één man? De tijd zal het leren. Nuchter geredeneerd zal het prima gaan met Apple, wat er ook gebeurd maar de geschiedenis leert dat de Apple aandelenkoers gevoelig is voor het wel en wee van de mede-oprichter.

Het gerucht ging dat Steve Jobs met veel tam-tam terug zou komen, bij voorbeeld met een persconferentie voor het introduceren van nieuwe producten. Niets is minder waar hij is gewoon weer aan het werk.

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord