abonneren

Steve Ballmer neemt afstand van 'Vista Capable'-logo

Steve Ballmer distantieert zichzelf van de voortdurende juridische strijd omtrent het misleidende "Vista Capable"-programma. Volgens Ballmer was hij niet direct betrokkenbij de marketingcampagne van Windows Vista. Ballmer zegt dat hij geen schuld heeft aan de misleidende "Vista Capable"-kwalificatie omdat hij van niks wist. Hij wijst de beschuldigende vinger naar Jim Allchin, Microsofts toenmalige co-President Platforms Products & Services, en Will Poole, Microsofts toenmalige Senior Vice President Windows Client Business.
Allchin en Pool zijn intussen met pensioen zijn gegaan.

"Ik was niet betrokken bij de operationele beslissingen over het Windows Vista Capable-programma. Ik was niet betrokken bij het opstellen van de systeemeisen waar computers aan moesten voldoen om in aanmerking te komen om deel te nemen aan het Windows Vista Capable-programma. Ik was niet betrokken bij het formuleren van de marktstrategie of elk ander publieke mededeling omtrent het Windows Vista Capable-programma," aldus Steve Ballmer.


Bron: The Register

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord