abonneren

Sterke geruchten nieuwe iPods in september

Analisten verwachten dat Apple tijdens een bijeenkomt op 9 september nieuwe modellen van zijn succesvolle iPod aan de buitenwereld zal presenteren.De geruchten dat Apple een nieuw model van zijn iPod Nano heeft ontwikkeld, doen al weken de ronde over het internet. Analisten speculeren wat Apple op 9 september nog meer bekend zal maken. Veel mensen hopen dat Apple met een abonnementsdienst komt waarmee gebruikers $10 per maand kunnen betalen om onbeperkt digitale content, zoals films en videoclips, in de iTunes-winkel te huren.

Het is een slimme zet van Apple om vlak voor de feestdagen nieuwe modellen van zijn populaire iPod uit te brengen. Insiders zeggen dat de nieuwe iPod Nano een groter beeldscherm krijgt en platter en langer wordt. De kans is ook groot dat Apple de prijs van de iPod verlaagt zodat de mp3-speler beter concurreert met de iPhone 3G. Vlak na de bijeenkomst op 9 september brengt Apple tevens software-updates uit voor de iPod Touch en de iPhone.

Gelijk met de 2.1 software voor de iPhone brengt Apple ook versie 8.0 uit voor iTunes. In de nieuwe versie zit de mogelijkheid om een muziekcollectie te scannen zodat iTunes aanbevelingen kan doen voor andere muzieknummers die mogelijk in de smaak vallen bij de gebruiker.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie