abonneren

StemWijzer vandaag online

De StemWijzer voor de Tweede Kamerverkiezingen 2006 gaat vandaag om 15.45 uur online. In het Haagse perscentrum Nieuwspoort zullen de lijsttrekkers van de politieke partijen Vanachter de laptop de nieuwe StemWijzer testen om te zien of zij uitkomen bij de hun eigen partij.

De lijsttrekkers die de StemWijzer gaan uitproberen zijn: Jan Peter Balkenende (CDA), Wouter Bos (PvdA), Femke Halsema (GroenLinks), Jan Marijnissen (SP), Marco Pastors (Eén NL), Alexander Pechtold (D66), André Rouvoet (ChristenUnie), Mark Rutte (VVD), Bas van der Vlies (SGP) en onder voorbehoud Geert Wilders (Partij voor de Vrijheid).

De nieuwe StemWijzer telt 30 stellingen over belangrijke verkiezingsthema’s als openbare orde en veiligheid, financiën, en integratie en inburgering.


Website: www.stemwijzer.nl

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord