abonneren

Stardock lanceert digitaal platform Impulse

Stardock heeft het nieuwe digitale platform Impulse gelanceerd. Met Impulse kunnen gebruikers games, applicaties en utilities koppelen aan een enkel account waardoor ze gemakkelijk de software kunnen updaten en installeren.Impulse wordt ondersteund door een aantal grote namen. Corel, AMD, Epic, THQ, Gas Powered Games, Hot Head Games en Microsoft zijn enkele van de bedrijven die het nieuwe platform ondersteunen.

"Impulse is, veruit, het meest geavanceerde digitale distributieplatform dat we ooit hebben gezien en we zijn extreem opgewonden om de functies van de Impulse Reactor te gaan gebruiken," aldus Chris Taylor, de baas van Gas Powered Games. "Het is gemakkelijk te gebruiken, het biedt fantastische mogelijkheden voor ontwikkelaars en het verplicht consumenten niet om een enkel ditributieplatform te gebruiken."

Volgens de handleiding van Impulse biedt het platform gebruikers een groot aantal functies, waaronder gebruikersrechten om games on- of offline te spelen, terugbetalen van digitale aankopen indien gebruikers technische problemen ervaren, ondersteuning voor mods, game-ranglijsten en multiplayer matchmaking, en veel sociale netwerkfuncties.

Stardock brengt Impulse in drie fases uit. Deze week is de lancering van het platform. De tweede fase is in augustus. Dan wordt de SDK van het platform uitgebracht en is de Impulse Reactor beschikbaar voor ontwikkelaars. De derde fase is begin 2009.


Website: Impulse Website

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie