abonneren

Star Wars: The Force Awakens uitgelekt op torrentsites

Ruim twee weken vóór de release is Star Wars: The Force Awakens uitgelekt op verschillende torrentsites. Een bluray- en dvd-rip zijn inmiddels te vinden op The Pirate Bay, Kickass Torrents en andere sites.

Het zevende deel van de Star Wars-franchise verscheen woensdagochtend op verschillende sites. Het gaat om meerdere kopieën van verschillende uploaders, in plaats van een individuele uitgelekte kopie van de film. Grote titels verschijnen vaker vlak voor de originele release op downloadsites.
 

Groot succes

Net als in de bioscoop is de film ook op downloadsites een groot succes. Zowel op Kickass Torrents als op The Pirate Bay voert de film de lijst van populairste downloads aan. Ook in de bioscoop was Star Wars een succes: De film was één van meest lucratieve films die ooit in de bioscoop draaiden.
 

Teveel leechers

Door het succes is de film ook maar moeilijk te downloaden. De torrents hebben veel meer leechers dan seeders, waardoor het binnenhalen van de torrent maar moeizaam gaat.
 

Camrips

Er waren al wel eerder kopieën van The Force Awakens op torrentsites te vinden, maar dat waren camrips van slechte kwaliteit. De nieuwe torrents die nu zijn uitgelekt zijn verkrijgbaar in 720p (dvd-kwaliteit) en 1080p (bluray-kwaliteit).

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: The Pirate Bay, Torrent, kickass torrents, torrent-sites, Star Wars The Force Awakens, Star Wars

Nieuws headlines

Laatste reactie