abonneren

Stage zoeken

Wie op zoek is naar een stage kan terecht bij stages.nl, stagehulp.nl en stageplaza.nl. Stel dat we op zoek zijn naar een ict-stage in Groningen, welke website helpt ons dan het beste op weg? Alleen stages.nl blijkt ons een lijstje met interessante stageplekken te kunnen leveren, de andere sites laten het op dit punt opmerkelijk genoeg afweten.
Bij Stages.nl kun je zoeken op trefwoord, provincie, bedrijfstak en studieniveau. Als student is het ook zinvol om eens te kijken wat de bedrijven nu eigenlijk betalen voor het plaatsen van een stage: bij StageHulp betalen bedrijven een fors bedrag voor het plaatsen van een vacature; dat verklaart het lagere aanbod, maar je zou er ook uit kunnen afleiden dat deze bedrijven vast meer geld overhebben voor de stagevergoeding.

website: www.stages.nl

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord