abonneren

Spy-Shop

Een Amerikaanse advocaat plaatste onlangs een klok met verborgen videocamera in de kamer van een vrouwelijke collega. Hij hoopte de vrouw te filmen terwijl zij haar toga aantrok. Zij kreeg echter argwaan toen ze hetzelfde mysterieuze klokje op het bureau van een andere advocate zag staan. Na een korte inspectie ontdekte ze het ingebouwde cameraatje.
De advocaat stond snel daarna zelf in het beklaagdenbankje.

En het klokje? Dat kwam van Sharper Image (www.sharperimage.com), een webwinkel vol wonderlijke producten, zoals een koelkast annex warmhoudkast en een interactief schaalmodel van R2-D2. En dus het spionageklokje, met uitbreidbaar geheugen. Dichterbij huis ‘spy-shoppen' (en zonder hoge verzendkosten en invoerrechten) kan in Amsterdam bij de Spy-Shop. Op de website vindt u een volledig assortiment James Bond-apparatuur (volgsystemen, nachtkijkers, omgebouwde mobieltjes om af te luisteren, etcetera), maar helaas is er geen webwinkel.

www.spyshop.nl
TWEE STERREN

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord