abonneren

Spout (1.1)

Zoek je een andere manier om je Twitter-feeds, Facebook-wall of Google Reader te lezen? Koppel je accounts dan aan Spout voor een geanimeerde typografische ervaring. Spout pakt alle recente updates en giet die in een mooi jasje: woord voor woord worden ze op je scherm geworpen, waarna je het bericht in zijn geheel kan lezen.
De auteur van het bericht en hoe lang geleden het geplaatst is wordt ook vermeld.

Met zijn negen verschillende kleurthema’s en strakke vormgeving ziet Spout er bijzonder goed uit. Veel meer dan eyecandy heeft Spout echter niet te bieden. Je kan niet reageren op de posts, dus het geheel blijft een nogal passieve ervaring.

Door de mogelijkheid om ook Twitter searches toe te voegen, is Spout mogelijk wel interessant voor uitgaansgelegenheden. Een paar iPads aan de muur, Spout erop, en alles wat op dat moment over je wordt getweet verschijnt direct strak vormgegeven in beeld. Voor de gewone gebruiker is Spout zoals al gezegd alleen maar mooi. Wil je je niet alleen vergapen aan de vormgeving, maar ook reageren en posten, dan zal je een andere applicatie moeten zoeken.

iPhone en iPad: € 0,79

Meer apps voor Apple producten vind je op: iPhone&More.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie