abonneren

Specificaties Zune HD lekken uit

Uit een recent onderzoek onder jongeren blijkt dat 100% van de jongeren het liefst een iPod wil. Toch blijft Microsoft vastberaden Apple van de troon te stoten met de Zune. Een nieuw model, dat vermoedelijk de naam Zune HD gaat dragen, moet het tij voor Microsoft keren.De Zune HD wordt vermoedelijkde laatste poging van Microsoft omde Zune naar de massa te dragen. Hetstaat er niet echt florissant voor met Microsoft's muziekspeler,diezichaan alle kanten ingehaald ziet worden doorApple's iPod Touch en iPhone.

Volgens de geruchten krijgt de Zune HD een 3,6-inch oled-breedbeeldscherm met externe hdmi-uitgang waardoor films rechtstreeks op lcdtv's kunnen worden afgespeeld. Het oled-scherm zelf kan overweg met multitouch. Er komen vier of vijf modellen. 8 GB, 16 GB, 32 GB en 120 GB zijn al bevestigd, een 4 GB-model is nog onzeker. Alle modellen, óók het 120 GB-model, maken gebruik van flashgeheugen.

De accuduur ligt op ongeveer 30+ uur voor audio en 5+ uur video, gelijk aan de iPod Touch. De Zune HD krijgt een nieuwe interface om beter van de krachtigere cpu gebruik te maken. De nieuwe Zune zou op 14 november in de winkel moeten liggen.

Fudzilla

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie