abonneren

Speciale editie Winamp ter ere van 10-jarig bestaan

AOL komt met een speciale editie van Winamp Media Player ter ere van het tienjarig bestaan van de mediaspeler. De speciale editie (versie 5.5)heeft onder meer mogelijkheden om bestanden snel te identificeren door middel van een akoestische vingerafdruk. Verbeterd is onder meer de gebruikersinterface met album art, een dynamische ‘More Like This'-afspeellijst, uitgebreide ‘remote access' tot media waaronder video en toegang tot nieuwe-generatie gaming consoles.
Verder biedt de nieuwe player een ‘Media Monitor' die afspeelbare webcontent automatisch detecteert, en een geïntegreerde zoekfunctie waarmee gezocht kan worden naar artikelen, video's, concertinformatie en andere informatie over favoriete artiesten. Door de MP3 Surround-ondersteuning is muziek in full surround te beluisteren.

De nieuwe Winamp-editie wordt ondersteund in meerdere talen en biedt internationale advertentiemogelijkheden op maat. Ook heeft de versie een browser toolbar met geïntegreerde afspeelbediening waardoor consumenten Winamp eenvoudiger direct vanuit hun browser kunnen gebruiken. De nieuwe editie is in meerdere talen beschikbaar waaronder Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Pools, Spaans en Zweeds.


Website: http://nl.winamp.com/

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: