abonneren

SP2 voor SQL Server biedt ondersteuning voor Vista

Microsoft brengt deze week Service Pack 2 uit voor SQL Server 2005. De belangrijke update biedt ondersteuning voor Windows Vista en Office 2007.
Met de update wordt het tevens mogelijk om onbeperkte virtuele versies van SQL Server te draaien op servers waarop de Enterprise Edition van de databasesoftware draait.Behalve de update brengt Microsoft ook een nieuwe Community Technology Preview uit van Windows Server ‘Longhorn'. Dit is de opvolger van Windows Server 2003.

Microsoft was van plan om de Beta 3 van 'Longhorn' begin dit jaar uit te brengen, maar de CTP van februari is nog niet klaar. Microsoft vraagt daarom aan alle bètatesters om in de tussentijd de interimversie te gebruiken.


Download: SP2 for SQL Server 2005
Download: Beta 3 Longhorn

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord