abonneren

SP wil dat NS internet in treinen aanbiedt

De SP wil dat er meer actie ondernomen wordt met betrekking tot internetten in de trein. Daartoe heeft de partij een verzoek bij minister Peijs ingediend. De SP denkt dat vooral forensen veel sneller de trein zullen kiezen als ze er gebruik kunnen maken van het internet.De SP concludeert dat het openbaar vervoer in een neerwaartse spiraal terechtgekomen is en denkt dat nieuwe faciliteiten het tij kunnen keren. Gezien de hoge penetratie van laptops zou draadloos internet in de trein een service kunnen zijn waardoor veel reizigers toch weer voor de trein kiezen.
Volgens de SP is al bewezen dat snel internet tijdens een treinrit makkelijk gerealiseerd kan worden en dat de kosten laag zijn.

Bron: Webwereld

NB: In het laatste nummer van ons zusterblad Computer Idee staat een uitgebreid artikel over draadloos internet in de trein.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord