abonneren

Soundsnap - Sociaal netwerk voor geluidseffecten

Wanneer u zelf muziek of video's maakt, dan weet u dat u altijd verlegen zit om meer geluidseffecten en muziekloopjes. Zoeken via de gangbare zoekdiensten naar oplossingen is een bijna onbegonnen zaak. Wanneer u eindelijk het effect of het loopje hebt gevonden, dan blijkt het meestal niet gratis te zijn.
Gelukkig is er een goede oplossing die een einde maakt aan uw frustrerende zoekpogingen: Soundsnap.

Soundsnap is een sociaal netwerk voor mensen die geïnteresseerd zijn in geluidseffecten en andere korte muziektracks. U kunt uw eigen effecten en loops uploaden en delen met de andere gebruikers. De effecten en loops zijn ondergebracht in zestien categorieën, waaronder Animals, Industrial, Music Loops en Sound Art.

Soundsnap biedt u alle functies die u gewend bent van een Web 2.0-netwerk, zoals een forum, tagclouds en uw eigen profielpagina.

www.soundsnap.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord