abonneren

Sony's Home-gamingnetwerk opnieuw uitgesteld

Een jaar geleden maakte Sony bekend dat het bezig was met de ontwikkeling van een virtuele wereld speciaal voor Playstation-gebruikers. De virtuele wereld zou gratis zijn, maar gebruikers konden allerlei leuke extra's kopen.Sony's Home-netwerk zou in de herfst van 2007 worden gelanceerd. Dat seizoen haalde Sony niet en het stelde de lancering uit tot de winter. Maar ook in wintermaanden en de maanden daarna hoorden niemand iets over Sony's Home. In alle stilte had Sony besloten om de lancering uit te stellen tot een nader te bepalen datum.

Deze week heeft Sony bekendgemaakt dat zijn Home-netwerk aankomende herfst dan toch echt zal worden gelanceerd. Volgens Sony kwam de uitstel doordat de dienst verbeterd moest worden. Playstation-gamers zijn echter skeptisch en veel Playstion-gebruikers zijn bang dat het netwerk vapourware blijkt te zijn.

De verkoop van de Playstation 3 blijft achter bij die van Nintendo's Wii en Microsofts Xbox 360. Veel gamers denken dat dit komt doordat de Playstation 3 geen innovatieve online dienst heeft.


Bron: news.yahoo.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord