abonneren

Sony: "We roepen geen notebooks terug"

Volgens verschillende berichten op internet heeft Sony gisteren 44.000, 73.000 en volgens andere berichten zelfs 440.000 Vaio notebooks teruggeroepen, omdat door een mogelijk fout in de bedrading de notebooks oververhit kunnen raken. Maar van terugroepen is geen sprake, meldt het bedrijf."Sony heeft wereldwijd geen enkele notebook teruggeroepen. Sony roept geen notebooks terug, maar biedt consumenten de kans de notebooks uit de TZ serie kosteloos te laten inspecteren," aldus een woordvoerder.

Door een mogelijk fout in de bedrading kunnen de notebooks oververhit raken. Het gaat om verschillende modellen uit de Vaio TZ-reeks die tussen mei 2007 en juli 2008 over de hele wereld zijn verkocht. Wereldwijd zijn er verschillende fouten geconstateerd, maar in Europa zijn tot nu nog geen gevallen bekend, aldus de Nederlandse vestiging van Sony.

Hoewel van een terugroepactie dus geen sprake is, biedt Sony consumenten met een notebook uit deze serie wel de gelegenheid om dit notebook kosteloos te laten inspecteren. Dat kan via telefoonnummer 0800-2659093 of via deze link.

Geschreven door: Annemarie Korevaar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: