abonneren

Sony verlaagt prijs PlayStation 2 naar $99

De PlayStation 2 is al negen jaar op de markt en nog steeds een absoluut verkoopsucces. Er zijn in die negen jaar meer dan 140 miljoen exemplaren over de toonbank gegaan. Reden genoeg voor Sony om nog geen eind te maken aan de levenscyclus van deze console; sterker nog, hij wordt goedkoper.Hoewel Sony nog geen bevestiging heeft gegeven, lijkt de kans erg groot dat de PlayStation 2 binnen enkele dagen in prijs zal zakken. De verkoopprijs komt dan op $99 te liggen. Welke euro-prijs Sony hieraan gaat koppelen is nog onduidelijk.
Bewijs dat de prijsverlaging inderdaad gaat gebeuren komt van winkels, die een barcode voor een nieuwe SKU ontvangen hebben.

Sony geeft vandaag een persconferentie die te maken heeft met de PlayStation 3. Het bedrijf heeft al meerdere malen benadrukt dat er geen prijsverlaging voor de PS3 aan zit te komen. De prijsverlaging van de PS2 zou wel heel goed vandaag aangekondigd kunnen worden.

BetaNews

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord