abonneren

Sony toont Xperia X1 in live webcast

Het is geen geheim dat de nieuwe Xperia X1 van Sony Ericsson één van de meest geanticipeerde smartphones is die de komende tijd uitkomt. Europese consumenten kunnen de krachtige smartphone eind deze maand kopen.Om de lancering van de Xperia X1 te vieren, houdt Sony Ericssson op 15 september een live webcast. Tijdens de webcast zal Sony Ericsson de Xperia X1 aan de buitenwereld tonen en tevens de eerste aflevering uitzenden van de thriller Johnny X.

Sony Ericsson brengt de Xperia X1 op 30 september uit in een aantal Europese landen waaronder Groot-Brittannië, Nederland, Duitsland en Zweden. De smartphone draait op versie 6.1 van Windows Mobile, is "extreem stijlvol", heeft een hoge-resolutie beeldscherm (800x400), een widescreen-interface, een ingebouwde 3,2 megapixel-camera, FM-radio, GPS, ondersteuning voor streaming video, een ingebouwde modem, wireless LAN, Bluetooth, USB en ondersteuning voor MicroSD.

Surfen over het internet gaat via Internet Explorer Mobile of Opera 9.5. De Xperia ondersteunt e-mail, SMS, MMS, videogesprekken en RSS. Wanneer de gebruiker het beeldscherm naar boven schuift dan verschijnt er een QWERTY-toetsenbord.

De Xperia X1 komt in de kleuren zwart en zilver.


Meer informatie: www.sonyericsson.com/premiere/

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie