abonneren

Sony schikt met PS3-hacker Hotz

Sony heeft een schikking getroffen in de rechtszaak die Sony voert tegen George Hotz. Sony stopt de rechszaak tegen Hotz op voorwaarde dat hij nooit meer met de Playstation of andere Sony producten zal bezighouden.

Hotz was de eerste die Playstation 3 wist de kraken. Via de kraak van Hotz kregen PS3-gebruikers de volledige controle over hun spelcomputer, wat het bijvoorbeeld mogelijk maakt om illegale videos af te spelen.

Zowel Hotz als Sony zijn tevreden met deze oplossing. Het gaat Sony om de bescherming van hun intellectuele eigendommen. Hotz stelt dat het nooit zijn bedoeling is geweest om moeilijkheden te veroorzaken of om piraterij makkelijker te maken.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord