abonneren

Sony S1 en S2 tablets lopen warm

Sony is begonnen met een promotieronde voor de later dit jaar te verschijnen Android-tablets.

Sony wil zich onderscheiden van de overige verkrijgbare tablets door extras toe te voegen aan hun tablets. Zo gaat Sony de tablets aanbieden met geïntegreerde muziek- en videodiensten. Ook krijgen de tablets Playstation game-functionaliteit.

S1-Tablet

Sony S1

Hier en daar verschijnen demonstraties van de Sony-tablets online.  De 9,4-inch S1-tablet heeft een uitgebalanceerde gewichtsverdeling waardoor hij makkelijk in de hand ligt.  Ook heeft de een schuine achterkant waardoor het typen met de tablet op tafel makkelijker wordt.

Sony S2 tablet

De S2 is een opklapbaar exemplaar met twee 5,5-inch touchschermen. Hier kan een van de twee schermpjes als toetsenbord dienen.

Vandaag kondigt Sony een samenwerking met Adobe aan waarmee de twee bedrijven ontwikkelaars willen uitdagen applicaties te maken met Adobe Air voor de Android-tablets. Deelnemers aan de “Adobe Air Challenge Sponsored by Sony”-wedstrijd kunnen $200.000 winnen naast de promotie van de applicatie op Sony tablets.  Meer informatie over de wedstrijd vind je op: www.airappchallenge.com

Sony blijft vaag over de introductiedatum en de prijzen van de tablets. Verwacht wordt dat ze dit najaar zullen verschijnen.

Via: Cnet

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: S1