abonneren

Sony komt met goedkope VAIO-notebooks

Sony komt deze week met zijn goedkoopste serie VAIO-notebooks tot nu toe; de VAIO NR-serie. Dde Sony VAIO-serie staat bekend dat de mooi vormgegeven notebooks die weinig wegen. Sommige critici vinden dat de VAIO Sony's versie is van Apple's MacBook Pro. Daarnaast hangt er aan de Sony's VAIO-notebooks net als bij Apple Macbook Pro's een behoorlijk prijskaartje. Sommige modellen VAIO kosten rond de $3.000.

Deze week brengt Sony echter een goedkope serie van zijn VAIO-notebooks uit. De goedkope versie ziet er nog steeds mooi uit - klein met afgeronde hoeken en met een nieuwe prettig aanvoelende finish van de behuizing - maar heeft met $750 een vriendelijker prijskaartje.

De Sony VAIO NR heeft een 15,4"-breedbeeldscherm met Xbrite-eco-technologie, Intel Core 2 Duo-processoren, 802.11 a/b/g draadoos LAN, vier USB-aansluitingen, mogelijkheid om cd's en dvd's te branden en aansluitingen voor Express-kaartjes, SD-kaartjes en PROTM-geheugenkaartjes. Op de NR staat Windows Vista voorgeïnstalleerde. De VAIO NR komt in drie kleuren: wenge, silk en graniet.

De NR-serie bestaat uit vier laptops: de NR110, NR120, de NR140 en de NR160. Drie worden geleverd met een Core Duo-processor en één heeft een 1,5GHz Core 2 Duo-cpu. Alle vier de laptops hebben 1GB aan intern geheugen. Drie van de vier pc's hebben een sata-harde schijf van 160GB, de vierde heeft 120GB opslagcapaciteit.


Bron: news.sel.sony.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: