abonneren

Sony fixt Playstation 3 schrikkeljaarprobleem

Sinds gisteren wordt er op diverse Internet sites gemeld dat er problemen zijn met de oudere Playstation 3 consoles op het playstation netwerk. Het zijn alleen de oudere modellen, voor de nieuwe Slim-versie, die daar last van hebben.
Sony heeft bekend gemaakt dat de problemen nu opgelost zijn en dat de Playstations weer gebruikt kunnen worden.

Gisteren werden Playstation 3 gebruikers geconfronteerd met vervelende foutmeldingen, die tot gevolg hadden dat het console vrijwel onbruikbaar werd, omdat met name de online functies het af lieten weten. Sony heeft nu toegegeven dat er sprake is van een soort millennium bug. De interne klok van het Playstation behandelde 2010 als een schrikkeljaar. Dat gaat dan natuurlijk op 1 maart mis. Het advies werd gisteren gegeven de oudere Playstation 3 systemen een dagje niet te gebruiken.

Volgens Sony is het probleem nu gefixt en de Playstation 3 gebruiker zouden hun systeem nu weer kunnen gebruiken. Als er toch nog problemen optreden is het zaak de datum met de hand of via internet goed te zetten.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord