abonneren

Sony Ericsson Xperia X2 met Windows Mobile 6.5

Ook Sony Ericsson komt met een nieuwe telefoon gebaseerd op Windows Mobile 6.5: de Xperioa X2. Sony gaat daarbij nog iets verder door net als bij de Apple iPhone de ontwikelaars te stimuleren toepassingen of content voor de Xperia X2 te ontwikkelen.We zeiden het al bij de HTC Touch2, met de komst van het nieuwe Windows Mobile 6.5 op 6 oktober,volgen de aankondigingen van nieuwe smartphones elkaar in hoog tempo op.
Volgens Sony Ericsson is de in elk geval uiterlijk stijlvol ontworpen telefoon, bedoeld voor mensen die altijd bereikbaar moeten zijn, voor zowel werk als privé.

De Xperia X2 brengt het beste op het gebied van e-mail en multimedia, aldus het persbericht. Synchroniseren en Office Mobile documenten bewerken en openen en communiceren met collega's, het kan allemaal.

Multimedia, Google en andere toepassingen zijn ondergebracht in 14 Xperia Panels met nog 16 andere die kunnen worden gedownload. De hardware is ook goed voorzien met een 3,2 inch touchscherm, een 8,1 megapixel camera en een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord. Het is een quadband toestel met alle 2g en 3g communicatie ondersteuning, en ook gps ontbreekt niet. Ook deze telefoon komt in oktober uit. De prijs is nog niet bekend.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste Vacatures