abonneren

Sony Ericsson stopt 8 megapixel-camera in telefoon

Bent u niet tevreden over de 5-megapixel-camera in uw mobiele telefoon? Dan kunt u de dagen aftellen tot de introductie van de Cybershot C905: deze is namelijk voorzien van een 8-megapixel-sensor. En de rest van de specificaties stellen ook zeker niet teleur...Sony Ericsson's Cybershot C905 is een directe aanval op de Nokia N95 en N96.
De mobiele telefoon ondersteunt zo'n beetje elk denkbaar netwerk (gsm quadband, gprs, edge, umts, hspda) en de acht-megapixel-camera is uitgerust met een xenon-flitser, gezichtsherkenning, beeldstabilisatie, autofocus, 16x digitale zoom, rode-ogen-verwijdering en geotagging via de ingebouwde gps-chip.

Hoewel Nokia inmiddels 16 GB in hun telefoons inbouwt, houdt Sony Ericsson het nog op 2 GB via de meegeleverde MemoryStick Micro. Wel kunnen bestanden eenvoudig worden overgezet met de meegeleverde usb-adapter en is er zelfs een tv-out-connector om foto's op uw tv te bekijken.

Uiteraard is de C905 voorzien van alle Sony-functies die we al van voorgaande modellen kennen, zoals TrackID (voor het herkennen van muziekfragmenten), PlayNow, een geluidsrecorder, 3D J2ME-games, fm radio, videobellen en organizer/mailfunctionaliteit.

De Cybershot C905 ligt in het vierde kwartaal in de winkel.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie