abonneren

Sony Ericsson PlayNow arena gaat live in Nederland

PlayNow arena, de multimedia-winkel van Sony Ericsson, opent vanaf vandaag haar deuren voor consumenten in Nederland. PlayNow arena biedt een totaalpakket aan mobiel entertainment: van muziek-tracks, complete albums, mobiele games, thema's en wallpapers, traditionele en speciaal ontworpen ringtones en muziektones, tot een enorme hoeveelheid gratis content.

PlayNow arena is de eerste legale mobiele muziekservice die DRM-vrije muziek aanbiedt van alle grote en onafhankelijke labels waaronder Sony Music, Warner Music Group, Universal Music en EMI Music. Er is keuze uit meer dan vijf miljoen nummers die je voor 99 cent per nummer (via de computer) kunt downloaden.

Om gebruik te maken van de muziekdownloadservice, moet je een gebruiker zich eerst registreren bij PlayNow arena. Vervolgens kan de gebruiker zowel via zijn computer als via zijn mobiele telefoon muziek kopen. De gebruiker ontvangt een DRM-vrije mp3 op zijn computer èn een eAAC+ bestand op zijn telefoon. Een gebruiker hoef dus niet meer muziek over te zetten van zijn computer naar zijn telefoon.

Als uw Sony Ericsson telefoon TrackID-muziekherkenning ondersteunt, is het eenvoudig om nieuwe muziek te ontdekken en direct te kopen. Hoor je ergens een nummer wat je leuk vindt maar niet kent, dan neem je een paar seconden van het nummer op, en TrackID vertelt je per omgaande wie het nummer zingt, hoe het heet en op welk album het staat. Als je wilt, kun je met een druk op de knop naar de PlayNow arena om het nummer te bestellen.


Website: www.playnow-arena.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: