abonneren

Sony biedt excuses aan voor 'God of War II' promo

Sony hield vorige maand in Athene een promotie-evenement voor zijn nieuwe 'God of War II' game.
Sony publiceerde in zijn Playstation-magazine een aantal foto's van het evenement die de nodige controverse hebben opgeleverd.

Tijdens het evenement konden gasten in de buik van een onthoofde geit naar voedsel graaien en om het evenement wat op te leuken liepen er een aantal dames rond met ontbloot bovenlijf waar over de borsten een rode streep verf was aangebracht.

Opmerkelijk genoeg was niet de aanwezigheid van de topless-meisjes maar de onthoofde geit de reden waarom een aantal organisaties zeer verontwaardigd zijn. Dierenrechtenactivisten vinden dan de organisatoren zich schuldig hebben gemaakt aan dierenmishandeling. Organisaties die vinden dat gewelddadige computergames de jeugd verpesten, zien in de onthoofde geit het bewijs dat gamesontwikkelaars diep willen zakken om de aandacht van de jeugd te krijgen.

Sony heeft zijn excuses aangeboden voor het evemenent en legt de schuld bij de externe organisator. Volgens Sony is het gebruik van een onthoofde geit "niet conform de hoge standaarden die wij van onszelf eisen". Sony wist ook niet dat foto's van het evenement in het Playstation-magazine gepubliceerd zouden worden. Sony is nu van plan om de hele oplage van het nummer terug te roepen.


Bron: Daily Mail

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord