abonneren

Sony-baas: PlayStation 3 is te duur

Sony-CEO Howard Stringer heeft toegegeven dat de PlayStation 3 aan de prijzige kant is. Hij is van mening dat de PS3 goedkoper moet worden om competetief te zijn, maar doet geen uitspraak over hoeveel goedkoper en wanneer de prijsverlaging plaats zal vinden.Stringer zegt dat Sony op dit moment kijkt naar mogelijkheden de prijs te drukken.
Hij zegt ook verrast te zijn door het succes van de Wii van Nintendo en dit een zeer knappe prestatie te vinden. Hij realiseert zich dat het succes van de Wii voor een groot deel aan de lage prijs te wijten is.

Sony heeft de prijs van de PlayStation 3 in Japan met 20 procent verlaagd, maar heeft deze verlaging niet doorgevoerd in de rest van de wereld. De slechte verkoopcijfers van de PS3 zijn inmiddels een serieus probleem voor Sony.

BetaNews

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord