abonneren

Sociaal netwerk voor sociale netwerken voor de iPhone

De SDK van de iPhone is nog amper een week uit of de eerste versies van officiële applicaties voor de trendy smartphone worden al aan het grote publiek gepresenteerd. Eén van de eerste is de applicatie SocialThing! die deze week in een privé-bèta is uitgebracht.Volgens de ontwikkelaars van SocialThing! is de applicatie een "digital life manager". Een iPhone-gebruiker kancontentpostenop SocialThing! ende applicatie stuurt vervolgens de content naar alle sociale netwerken waar de gebruiker lid van is.
De applicatie is dus een soort sociaal netwerk voor sociale netwerken.

Op dit moment moet u uitgenodigd worden om SocialThing! uit te proberen. Invites kunt u op de site van SocialThing aanvragen. Natuurlijk moet u ook een iPhone hebben, maar de smartphone wordt tegenwoordig al bij het spreekwoordelijke pakje boter weggegeven.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord