abonneren

Snow Leopard op uw pc met software van Psystar

Psystar heeft een softwarepakket geïntroduceerd waarmee u probleemloos Snow Leopard (Mac OS X 10.6) kunt installeren op uw Intel-pc. Het pakket, Rebel EFI genaamd, kost slechts $50 en werkt op vrijwel alle Core 2 Duo, Core 2 Quad, Core i7 en Xeon-systemen.Rebel EFI is een universele bootloader die als laag tussen het systeem en Snow Leopard geïnstalleerd kan worden. Het pakket zorgt automatisch voor het beschikbaar stellen van de juiste drivers aan Snow Leopard.
Het Mac-besturingssysteem zelf weet niet beter dan dat het op een Mac draait; voor het installeren van Snow Leopard volstaat dan ook de normale retail-dvd van dit besturingssysteem. De Rebel EFI-bootloader ondersteunt verder Windows 7, Vista, XP en Linux-systemen. Dankzij een ingebouwde, automatische updatemogelijkheid blijft Rebel EFI continue up-to-date met nieuwe hardwareprofielen.

Psystar

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord