abonneren

Snow Leopard is klaar voor release

Apple-fans zitten er al vol ongeduld op te wachten: de release van Snow Leopard, oftewel OS X 10.6. Inmiddels heeft de ontwikkeling van dit besturingssysteem de Golden Master-status (of RTM, in Microsoft-termen) bereikt.Mac OS X 10.6 'Snow Leopard' build 10A432 is de uiteindelijke build die in de winkels zal komen te liggen. Voor servers gaat het om build 10A433. De build weegt zo'n 6,1 GB en brengt vooral veel nieuwe 64-bit goodies met zich mee. Zo zijn de meeste programma's die in OS X 10.5 nog 32-bit waren nu herschreven.

Een officiële releasedatum is nog niet bekend, maar aangezien Apple begin september een event houdt waarin de nieuwe iPods bekend gemaakt worden, is de kans groot dat de introductie van Snow Leopard hier aan gekoppeld wordt. De concurrent van Windows 7 heeft in ieder geval één streepje voor: zijn aanschafprijs. Een upgrade van 10.5 naar 10.6 kost slechts $29 per licentie.

DailyTech

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord