abonneren

Snow Leopard is groot verkoopsucces

Snow Leopard (OS X 10.6) blijkt extreem goed te verkopen, aldus onderzoeksbureau NPD. De verkoopcijfers overtreffen die van voorgangers Leopard (OS X 10.5) en Tiger (OS X 10.4). Ook blijven de verkoopcijfers redelijk constant.Volgens NPD heeft Apple bijna tweemaal zoveel Snow Leopard-pakketten verkocht dan Leopard-pakketten. Die verkocht op zijn beurt ook al bijna tweemaal zo goed als Tiger. Interessant is dat de verkoopcijfers niet meteen afvlakken na de introductie, iets dat bij Leopard en Tiger wel het geval was.
Snow Leopard zag een daling van 25 procent na de eerst week tegenover 60 procent bij Leopard en Tiger. Vermoedelijk is dit te wijten aan de gemakkelijke overstap, de lage prijs en goede berichtgeving.

DailyTech

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord